Betterbesafe.nl is een onderdeel in de samenwerking van de Betterbesafe.eu Group. Eén van de weinige Nederlandse keurmerken die daarmee actief is in een groot deel van Europa. Het keurmerk is zeer toegankelijk voor iedere online-ondernemer die dagelijks online zaken doet met andere ondernemers of consumenten, waarbij de financiële-relatie in hoofdzaak gaat om vertrouwen vooraf.

Veilig zaken doen!

Doordat er honderden verschillende online keurmerken bestaan hebben bedrijven en consumenten moeite om de waarde ervan te bepalen. BetterBeSafe wil die betrouwbaarheid terugbrengen door transparantie en strengere controles middels een keurmerk geschikt voor alle type ondernemerswebsites.

Consumentenvertrouwen

Onderzoek heeft aangetoond dat consumentenvertrouwen aanzienlijk groeit als een bedrijf is aangesloten bij erkend keurmerk. Daarbij is 75% van deze groep eerder geneigd om over te gaan tot "zaken doen" met een webwinkel of dienstverlener met een keurmerk.

Succesvol Keurmerk

inHRLEM is betrokken bij de hele technische realisatie in alle landen waar het keurmerk actief is, wij onderhouden de front-end en back-end van het web-systeem.


info@inhrlem.nl

023 30 40 710


Tel. bereikbaar van:

Wo t/m Vr van 11:00-16:00
(per email altijd bereikbaar!)


Post

Postbus 7, 2000 AA Haarlem
Ons bezoeken [»]