Sinds 2009 is de 2e/3e/4e klasse.nl een open hockey forum voor en door hockeyers en hun supporters uit deze klasse HEREN 1 teams van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Het karakter van deze klasse’s is de voorbeschouwing en de derde helft, napraten over uitslagen, mooie wedstrijden of goede/slechte scheidsrechters. Geschreven door unieke mensen met unieke data, vanuit unieke hosts met unieke ip's!

Online Hockey Forum

De drie websites zijn voor inHRLEM.nl werkende script laboratoria. Met zo'n 15.000 (gem.) unieke bezoekers per week is het een prima plek om verschillende scripts te testen op hun functionaliteit en doeltreffendheid. Daarnaast werken de achterliggende systemen als een eigen SEO-fabriek.

Forum als SEO-Fabriek

De websites zijn ontwikkeld binnen ons eigen CMS-T+ systeem. De bezoekers bewandelen, tijdens hun bezoek aan de websites, op de achtergrond meerdere seo-registraties die o.a. plaatst bepalend zijn. Hiervoor hebben wij een special tracking systeem ontwikkeld wat toepasbaar is op ieder willekeurige website.

Website's op kweek

Zolang de bezoekers blijven komen op de website's, zijn het selfsupporting systemen waarvan de data een goudmijn is bij het opzetten van een gericht SEO-plan.


info@inhrlem.nl

023 30 40 710


Tel. bereikbaar van:

Wo t/m Vr van 11:00-16:00
(per email altijd bereikbaar!)


Post

Postbus 7, 2000 AA Haarlem
Ons bezoeken [»]