De Zandvoortse Courant wordt binnen de gemeente Zandvoort gratis huis-aan-huis bezorgd. De krant heeft zich tot doel gesteld haar lezers elke week te informeren over de gebeurtenissen in de gemeente Zandvoort. Het nieuws is dan ook, elke week weer, louter gericht op deze mooie badplaats. De website is een afspiegeling van het gedrukte exemplaar en dient veelal als cliffhanger-nieuws voordat het gedrukte exemplaar uitkomt.

Van Print naar Digitaal

Sinds 2006 zijn wij actief bij het onderhouden van de website van de Zandvoortse Courant. Zandvoort Press B.V. is eigenaar van meerdere online platforms die zich richten op Zandvoort, de website van de krant is daarvan de grootste.

Gebruiksvriendelijkheid

De techniek en de gebruiksvriendelijkheid van de site zijn ontwikkeld binnen CMS-T+. Zo kan de redactie eenvoudig zelf de content onderhouden en polls, banners en diverse content publiceren. Daarnaast verzorgd buro inHRLEM de doorontwikkeling van de website.

Van nul naar 5000

In de afgelopen jaren zijn de website-bezoekers enorm toegenomen. De website is mobiel vriendelijk en dit trekt inmiddels 5000 unieke bezoekers per week.


info@inhrlem.nl

023 30 40 710


Tel. bereikbaar van:

Wo t/m Vr van 11:00-16:00
(per email altijd bereikbaar!)


Post

Postbus 7, 2000 AA Haarlem
Ons bezoeken [»]