Team inHRLEM

anne
Anne Scheepers Finance / SEO / Graphics
gj2
Gert Jan Cense Graphics / CSS / html-PhP / SEO
inhrlem_home_mini
Linda (Oké Google) Office Manager

Over Ons

Sinds 2002 zijn wij professioneel partner op het gebied van webdesign en grafische vormgeving. Ons buro staat midden in het centrum van Haarlem, maar sinds corona werken wij vanaf iedere locatie die wij willen. Wij werken voor opdrachtgevers uit het groot-, midden- en kleinbedrijf. En in al die jaren heeft dit een grote variëteit aan projecten en opdrachten opgeleverd.

Het begon eigenlijk allemaal heel romantisch-cliché in 1995, als studenten op de studentenkamer knutselen aan websites, dingen maken door broncode te schrijven. Zeven jaar later (2002) kwam de ondernemersgeest naar boven, we werden ingehuurd door Endemol Nederland om een database te bouwen gevuld met creatieve project ideeën, ThatsID genaamd. En toen ging het hard, Philips IRM Sales, PlantDeco International, Armand de Brignac champagne en nog vele vele anderen volgden.

Maar het plezier zat toch voornamelijk bij het helpen bij de beginnende en/of kleinere ondernemers, meedenken met nieuwe plannen en onze expertise op het gebied van web-development volledig kunnen inzetten, met direct resultaat en vaak ook gerichte positieve feedback.

En zo is dat nu nog steeds, we hebben niet de ambitie voor “groot, groter, grootst”, als je groeit als bedrijf verlies je vaak ook een specifieke eigenschap die andere kleine ondernemers juist zo in je waarderen, dus wij blijven wie wij zijn en helpen hen, en misschien ook jou, graag verder!

Over Ons & Onze Opdrachtgevers – Het Team @Work!

Doe dat wat je leuk vindt, en dat doen wij door ondernemers te helpen, door ze onder anderen te leren het zelf te doen. Kennis overdracht over de hele breedte met alles wat wij weten! Want kennis geeft macht, als je weet hoe iets werkt dan kun je het op veel meer dingen toepassen. Bouw je eigen website, en daarna nog één en misschien nog één … Zet Het Zelf Online!

Met de hedendaagse technieken (zoals WordPress) kun je zeer eenvoudig zelf een website online zetten, maar daarmee ben je er nog niet. Plaatjes, Teksten, Gevonden worden… het zijn allemaal dingen die komen kijken bij het online brengen van een website. Nagenoeg alle ondernemers die wij helpen willen het zelf regelen, maar net zo vaak willen zij wel een beetje geholpen worden, dit scheelt hun namelijk verschrikkelijk veel tijd….
En tijd is geld!

Een goede website kan je geld opleveren, het kan echt meer zijn dan alleen een visitekaartje, wij helpen onze opdrachtgevers met de vraag: waarvoor heb je een website, wat is je doel, wie wil je bereiken? Maar vooral: Laat je website voor je werken, zoals je personeel dat ook doet!

En zo werken wij samen met opdrachtgevers uit bijna alle bedrijfstakken om hen verder te helpen, met hart voor hun zaak, van het verbeteren van hun “gevonden worden op internet”, wekelijkse grafische aanpassingen tot aan het samen ontwikkelen en lanceren van nieuwe projecten.

Echt Team-Work met onze opdrachtgevers!